KÓM MER ACHTERÓM

Helaas, voorlopig GEEN Hazeler Paorte

We raken er maar niet van af, van dat vervelende virus dat rondwaart. Gelukkig bieden de succesvolle vaccinaties enig perspectief.

Desondanks blijft er voor de nabije toekomst veel onzeker. Daarom gaat ons gezellige Hazeler Paorte Fieës ook in 2022 niet door.

Heel jammer, maar het is niet anders. Een dergelijk groot evenement kost de nodige voorbereiding.  We zijn nu helaas niet in de gelegenheid om de organisatie op te starten. Dus stellen we dat nog even uit. In de hoop dat we volgend voorjaar een ander, positiever besluit kunnen nemen.

We wensen iedereen een fijne zomer.

Blijf waakzaam, blijf gezond!

Stichting Hazeler Paorte Fieës

KÓM MER ACHTERÓM

Hazeler Paorte 202?

Het Schimmertse gehucht Groot Haasdal is een aaneenrijging van prachtige boerenhoeves, vaak met een schitterende binnenplaats. Sommige zijn al honderden jaren oud. Als je door de straat rijdt, kijk je tegen de monumentale gevels met grote ronde poorten. Achter elke poort gaan verhalen schuil, elke binnenplaats ademt geschiedenis. Eén keer in de vijf jaar openen de bewoners hun deuren. Dan maken ze jou deelgenoot van die verhalen en mag je rondkijken op elk bijzonder stukje cultureel erfgoed. Op elk erf en in de hele straat zijn leuke activiteiten te beleven en is er van alles te zien. In 202? gaan de poorten weer open. Groot Haasdal nodigt je van harte uit: KÓM MER ACHTERÓM.